Bitcoin (BTC) pris svinger under $ 10.000, tre vanskelige fakta om BTC nylig krasj

5. September 2020 Aus Von admin

Det har vært en turbulent uke så langt for den første og største kryptoaktiva etter markedsverdi, Bitcoin Profit. Bitcoin så et stort utsalg som førte til at flaggskipets aktiva markerte laveste sist sett siden slutten av juli da Bitcoin brøt ut av konsolideringskampen for å handle etter $ 11.000.

Tidligere i dag handlet Bitcoin kort til $ 9 895 før okser svingte til handling for å presse prisene over $ 10 000. BTC-salg kom etter at den testet $ 12 000 tidligere i uken, men møtte enorm avvisning. Det hele startet 3. september da Bitcoin, gull og S&P 500 stupte sammen og forårsaket et fryktesentiment for å gjennomsyre markedene da BTC handlet under $ 11.000.

To faktorer som sannsynligvis styrte 3. september Bitcoin-krasj, er først Bitcoin Miners ‚utbetalinginnen kort tid. For det andre en styrkende dollarindeks. Bitcoin fortsatte sin nedadgående reise da den handlet under $ 10.000 tidligere i dag.

Noen tilskrev denne nedadgående prisaksjonen til et CME-gap som eksisterer rundt $ 9 700, mens noen tilskriver det en høy korrelasjon mellom Bitcoin og det eldre markedet. Teknologisektoren så en 4% krasj i S&P 500 tidligere i dag.

Bitcoin handles for øyeblikket til $ 10 555, som markerer et lavt nivå på $ 9 895 på dagen.

Tre vanskelige fakta om BTC nylig krasj

Historisk tilfeldighet med det store krasjet i 1929: En Bitcoin-kommentator, Holger Zschaepitz bemerket at i dag 4. september markeres 91 år til den dagen at markedene begynte sin raske nedstigning under Wall Street Crash. Dette sa han:

„Bare for å sette ting i perspektiv: Etter de fantastiske gevinstene på aksjemarkedet på 1920-tallet, begynte krasjet akkurat 4. september 1929!“.

Den store krasjen ble innledet av flere måneders gevinster i aksjer, som også ble replikert i 2020 etter at en kjent økonom tidligere beskrev veksten i aksjer for å ha nådd et høyt platå. Kommentatorens uttalelse er akkurat i tide når usikre bekymringer kommer ut mot helsen til gull, sølv og dollarindeksen.

Bitcoin Bull, Raoul Pal hevder BTC-prisnedgang er ikke noe uvanlig: Bitcoin-investor og kapitalforvalter, Raoul Pal uttalte nylig i en tweet at Bitcoins korreksjon er på kurs og deretter ’sunn‘ . Han kaller de siste fallene ‚kjøpsmulighet‘. Dette sa han:

„I bullsyklusene etter halvering kan Bitcoin ofte korrigere 25% (til og med 40% + i 2017), og kaste kortsiktige handelsmenn (eller gi svinghandlere et skudd på kortsiden),“. “Hver av dem var en kjøpsmulighet. DCA-mulighet fremover? ”

Ved DCA-mulighet mente investor investering i gjennomsnitt av dollar-kostnad, som refererer til å kjøpe en bestemt mengde Bitcoin med jevne mellomrom for langsomt å bygge opp en portefølje

En sammenligning av denne nylige nedgangen med de siste nedtrappningene fra lokale høyder, antydet at Bitcoin ikke har prestert dårlig i sammenheng enn prisindekser antyder.

Andre forblir bullish: eToro-krypto-eiendomsanalytiker Simon Peters uttalte at denne nylige nedtellingen kunne anspore kjøpere som har sittet på sidelinjen til til slutt å investere i Bitcoin. Han uttalte at det er sølvfôr på kort sikt med tanke på den betydelige mengden midler på sidelinjen, spesielt i Stablecoin-markedet.

Et dramatisk skifte i investorsentiment: En spiraleffekt av den nylige nedtrappingen av BTC er et dramatisk skifte i investorstemning fra ‚grådighet til frykt‘. I følge Crypto Fear & Greed Index, indeksen som var i „grådighet“sonedager bakfra med mer enn 30 poeng av 100 i dag for å stå på 40 eller „frykt“ for første gang siden juli.