JPMorgan bliver bullish på Bitcoin med henvisning til ‚potentiel langsigtet opad‘

25. Oktober 2020 Aus Von admin

En rapport fra JPMorgan’s Global Markets Strategy division diskuterer tre bullish grunde til Bitcoins langsigtede potentiale.

JPMorgan, investeringsbankgiganten på $ 316 mia., Sagde, at den potentielle langsigtede opadgående for Bitcoin (BTC) er „betydelig.“ Denne nye optimistiske holdning til den dominerende kryptovaluta kommer efter, at PayPal tillod sine brugere at købe og sælge kryptoaktiver.

JP Morgan, fra „Bitcoin er et bedrageri og vil sprænge“ i 2017 til „Bitcoins konkurrence med guld“ i 2020.

Vi er kommet langt. pic.twitter.com/xceabkHaVJ

– Krüger (@krugermacro) 24. oktober 2020
Den vigtigste faktor, som JPMorgan’s Global Markets Strategy-division fremsætter, er Bitcoins konkurrence med guld. Noten, opnået af Business Insider, lyder:

„Den potentielle langsigtede opadrettelse for bitcoin er betydelig, hvis den konkurrerer mere intenst med guld som en ‚alternativ‘ valuta, mener vi, i betragtning af at Millenials over tid vil blive en vigtigere komponent i investorernes univers.“

Analytikerne pegede også på det store værdiansættelsesgab mellem Bitcoin og guld. Mindst $ 2,6 billioner siges at være opbevaret i guldbehandlede fonde (ETF’er) og barer. I modsætning hertil er markedsværdien af ​​BTC fortsat 240 milliarder dollars.

JPMorgan antyder tre hovedårsager til en BTC-bull ma
JPMorgan’s note understregede i det væsentlige tre hovedårsager til at understøtte Bitcoins langsigtede vækstpotentiale.

For det første skal Bitcoin stige 10 gange for at matche den private sektors guldinvestering. For det andet har kryptokurver høj nytte. For det tredje kunne BTC appellere til årtusinder på længere sigt.

Efter integrationen af ​​kryptokøb fra PayPal og den hurtige stigning i den institutionelle efterspørgsel betragtes Bitcoin i stigende grad som et aktivt havn.

Der er en massiv forskel i værdiansættelsen af ​​guld og Bitcoin.

Skønt førstnævnte har været anerkendt som et sikkert tilflugtssted i lang tid, har BTC mange forskellige fordele. JPMorgan-analytikere sagde:

„Teknikmæssigt skal bitcoin-prisen på bitcoin stige 10 gange herfra for at matche den samlede private sektors investering i guld via ETF’er eller søjler og mønter.“

En af fordelene, som Bitcoin har i forhold til guld, er værktøjet. Bitcoin er et blockchain-netværk i sin kerne. Det betyder, at brugere kan sende BTC til hinanden på en offentlig hovedbog effektivt og praktisk. For at overføre guld skal der være fysisk levering, hvilket bliver udfordrende.

Som det ses i mange kolde tegnebogsoverførsler, er det lettere at flytte kapital til en værdi af 1 milliard dollars på Bitcoin-blockchain end med fysisk guld. Bankens analytikere forklarede yderligere:

„Kryptovalutaer henter værdi ikke kun fordi de tjener som velstandsbutikker, men også på grund af deres anvendelighed som betalingsmiddel. Jo flere økonomiske agenter accepterer kryptokurver som betalingsmiddel i fremtiden, jo højere er deres nytte og værdi.“

Det månedlige Bitcoin-prisdiagram. Kilde: TradingView.com
Hvor lang tid ville det tage for BTC at lukke hullet med guld?
Bitcoin er stadig i en begyndende fase med hensyn til infrastruktur, udvikling og mainstream-adoption. Som Cointelegraph rapporterede, købte kun 7% af amerikanerne tidligere Bitcoin ifølge en undersøgelse.

Nogle større markeder, som Canada, mangler stadig et velreguleret valutamarked. Store banker skal endnu ikke opbevare kryptoaktiver, og det giver Bitcoin et stort rum til at vokse i de næste fem til ti år.