Litecoin (LTC) kohoaa 20% korkeammalle kuin Bitcoin työntyy uudenvuoden korkeimpiin

6. Dezember 2020 Aus Von admin

Litecoin on ollut yksi parhaiten menestyvistä hyödykkeistä viimeisten 24 tunnin aikana. Pitkäaikainen kryptovaluutta on noussut 20% viimeisten 24 tunnin aikana, ylittäen Bitcoin Profit 5%: n voitot ja Ethereumin 3%: n ajon.

Tämä ralli tulee pian sen jälkeen, kun LTC lisättiin PayPalin uuteen kryptovaluuttapalveluun. Monet pitivät tätä lisäystä kryptovaluutan validointina, joka kärsi voimakkaasta korjauksesta vuoden 2017 härkämarkkinoiden jälkeen.

LTC ei ole vielä toipunut kaikkien aikojen korkeimmalle tasolleen, vaikka se on noussut dramaattisesti viime päivinä ja viikkoina Bitcoinin ja muiden huippukolikoiden rinnalla.

Litecoin räjähtää korkeammalle

LTC on noussut 20% pelkästään viimeisen päivän aikana, kun ostajat viimeinkin astuvat sisään.

Monet ovat huomanneet tämän rallin. BlockTower Capitalin johtava kauppias Avi Felman jakoi äskettäin tämän kaavion alla ja kirjoitti:

„Koska BTC rikkoi 16k ja PayPal-ilmoituksen, LTC on menestynyt BTC: tä paremmin. Onko tämä vähittäiskauppa palannut markkinoille vai yrittävätkö kauppiaat etsiä vähittäiskauppaa? „

Vaikka Litecoin on nousussa juuri nyt, jotkut eivät usko kolikon olevan pitkäaikainen arvo. Ethereumin kehittäjä ja analyytikko Eric Conner totesi äskettäin Litecoinista ja muista kryptovaluutoista:

„Zombie-ketjut ja DeFi-protokollat ​​tarvitsevat edelleen massiivisen suhteellisen hinnoittelun. Yhdistetty MC: XRP, BCH, LTC, DOT, BNB, ADA: 33 miljardia dollaria Yhdistetty MC: UNI, AAVE, SNX, YFI, MKR, COMP: 4 miljardia dollaria Oikea… „

Bitcoin Bullish, Boosting Alt -näkymät

Bitcoin on nouseva, mikä lisää altecoinien, kuten Litecoin, näkymiä tästä eteenpäin. Willy Woo, merkittävä ketjuanalyytikko kommentoi äskettäin BTC: n näkymiä viitaten ketjun trendeihin.

”Realized Price arvioi keskimääräisen hinnan, jonka markkinat maksoivat BTC: stä. Nyt tämän syklin jyrkimmällä kaltevuudella, mikä tarkoittaa, että pääoman tulo #Bitcoiniin on korkeimmalla nopeudella viimeisten härkämarkkinoiden jälkeen. (Korkeampi kuin viime vuoden $ 4k – $ 14k; nykyinen siirto on orgaanisempaa.). Tämän kommentin vuoksi määritän „orgaanisen“. “

Litecoin hyötyy edelleen vahvuudesta kryptovaluuttamarkkinoilla.

Tällä hetkellä on epäselvää, ylittääkö kolikko kaikkien aikojen ennätyksensä tässä syklissä.

LTC: llä on myös perustavaa laatua olevat tuulet, mukaan lukien yksityisyysteknologioiden integrointi, joiden avulla LTC voi erota itsensä Bitcoinista.