Miami Mayor ‚åpen‘ for å utforske å tildele 1% av byens reserver til Bitcoin

5. Januar 2021 Aus Von admin

Borgermesteren i Miami, Francis Suarez, har avslørt at han er åpen for å utforske å tildele 1% av byens skattereserver til bitcoin. Suarez har utforsket kryptovalutaen de siste ukene.

Ordføreren i byen Miami, Florida, avslørte at han er åpen for å tildele en del av byens skattereserver til BTC som svarer på en tweet fra Anthony Pompliano (aka “Pomp”), medstifter og partner i Morgan Creek Digital Assets, og ber bevegelsen.

I henhold til tilgjengelige data vil tildelingen være betydelig mindre enn investeringene flere firmaer har gjort i bitcoin i fjor

MicroStrategy har for eksempel kjøpt over 1 milliard dollar i BTC, mens Miamis tildeling kan være på rundt $ 18 millioner.

For noen i kryptosamfunnet er flyttingen imidlertid en del av en bredere omfavnelse av flaggskipskryptovalutaen. En annen bruker ba ordfører Francis Suarez om å la innbyggerne betale for bytjenester i flaggskipskryptovalutaen „som en start.“ Som svar sa Suarez at byen vil „definitivt“ jobbe med det i år.

Som svar pekte andre brukere på senator valgt Cynthia Lummis, som har lovet å øke BTCs profil i Kongressen når hun tiltrer sitt verv. Under en podcast sa Wyoming Republication at hun mener bitcoin er en stor verdiverdi som kan bidra til å takle den amerikanske statsgjelden, som sies å være en av hennes største bekymringer.

For senator-valgt bitcoin er en bedre butikk av verdi enn papirpenger, fordi det er en endelig tilførsel av BTC som kan være i omløp: 21 millioner mynter

Inflasjon, sa hun, er „innbakt i Federal Reserves plan for amerikanske dollar“, til det punktet at folk som lever av sparepengene sine i pensjon, ser at deres kjøpekraft blir urolert av inflasjonen.

Adopsjonen av Bitcoin ser ut til å ikke bare være blant selskaper, men også offentlige tjenestemenn. Etterspørselen etter kryptovalutaen har økt de siste månedene, noe som har bidratt til at prisen for første gang overgår $ 30.000.