Milliardær Paul Tudor Jones var forkert at satse på Bitcoin, hævder Peter Schiff

24. Juli 2020 Aus Von admin

Major Bitcoin-antagonist Peter Schiff har tweetet , at milliardæren Paul Tudor Jones, der for nylig tildelte omkring to procent af sin portefølje til Bitcoin Loophole, var forkert at satse på BTC, da det er „den langsomste hest i løbet.“

I mellemtiden offentliggjorde en anden vokal Bitcoin-kritiker, et populært tv-anker, en tweet, der siger, at Bitcoin har været det eneste aktiv, der ikke er vokset for nylig.

„Bitcoin vil ikke engang afslutte løbet“

Den frittalende Bitcoin-hater og guldbug Peter Schiff tog for nylig til Twitter igen for at kritisere Bitcoin og kaldte det „den langsomste hest i løbet.“ Denne gang mærkede Schiff milliardæren Paul Tudor Jones, en investor i oldskolen.

Tidligere i år, i maj, annoncerede Jones, at han havde lagt omkring to procent af sin investeringsportefølje i Bitcoin. Dengang var Bitcoin-prisen steget over $ 9.800-niveauet, og milliardæren købte ind på Bitcoin på trods af dette. Dengang foretog han en positiv sammenligning mellem Bitcoin nu og guld i 1970’erne og kaldte BTC „den hurtigste hest.“ Derfor Schiff’s tweet om den „langsomste hest.“

Peter Schiff kaldte først Bitcoin „den langsomste hest“ i løbet af aktiver og tilføjede derefter, at Bitcoin ikke engang vil afslutte løbet. Ifølge Schiff vil Paul Tudor Jones være meget bedre stillet i fremtiden, hvis han nu køber sølv eller guld / sølv minedele.

„Rich Dad, Poor Dad“ -forfatter roser Jones for at omfavne Bitcoin

Som dækket af U. I dag tidligere nævnte den berømte investeringsguru og forfatter af „Rich Dad, Poor Dad“, Robert Kiyosaki, at Jones havde indtastet Bitcoin som et signal for andre konventionelle investorer til at følge efter.

Kiyosaki er selv en stor Bitcoin-fan, og i modsætning til Peter Schiff lægger han nu Bitcoin, sølv og guld på modsatte sider af barrikaderne – han er en talsmann for BTC, XAU og XAG som hæk mod inflation og recession.

Bloomberg TV-anker sparker BTC

Joe Weisenthal fra Bloomberg TV, en anden stor Bitcoin-kritiker, har taget til Twitter for at antyde, at i disse dage er alt (aktiemarkedet, guld og mere) steget bortset fra Bitcoin:

„Det ser ud til, at vi ikke taler nok om, hvordan næsten alt vokser i disse dage bortset fra Bitcoin.“
Den 21. juli viste Bitcoin’s pris imidlertid en stigning fra $ 9.167-niveauet til $ 9.313 (og derefter kort spik til $ 9.339), som pr. Tal fra CoinMarketCap.