Terwijl Bitcoin worstelt, houden altcoins zich vast…

24. Januar 2021 Aus Von admin

Terwijl Bitcoin worstelt, houden altcoins zich vast…

Toonaangevende cryptocurrency Bitcoin heeft de afgelopen week misschien een duik genomen, maar de altcoins in de markt kunnen zich misschien nog wel herstellen.

Terwijl de Bitcoin misschien onder de $30.000 USD is gezakt van een recordhoogte van bijna $42.000 USD, is de leidende cryptocurrency erin geslaagd om zijn weg terug te vinden naar iets meer dan $32.000 USD toen MicroStrategy en de detailhandel de gelegenheid aangrepen om de dip te kopen.

Ondanks de snelle stijging zijn Bitcoin-beleggers nog steeds voorzichtig nadat de prijs zo sterk gedaald is, omdat de cryptokringen zijdelings blijven handelen. Op het moment van schrijven staat de Bitcoin-prijs op $32.453,64 USD volgens CoinMarketCap, wat heel licht in het rood staat met Bitcoin Rush een dip van minder dan 1% in de dagelijkse handel. In de afgelopen week is de Bitcoin echter met 10,27% gedaald. Analisten geloven dat dit een kortetermijncorrectie is en dat de cryptocrisis weer zal toenemen met een meer duurzame gezondheid.

Kijkend naar de gegevens in de hele markt, is de cryptocurrency-industrie groen en rood, met altcoins die ofwel beïnvloed zijn door dominante Bitcoin en die onder hun handelswaarde handelden in de afgelopen 24% uur, ofwel genoten hebben van verhoogde prijzen.

Etherische prijs

De leidende altcoin zit op dit moment met een prijsverhoging van 5,31% ten opzichte van de handel van de afgelopen dag. In de afgelopen 24 uur heeft de Ethereum prijs een lage waarde van $1.200,89 USD gezien in vergelijking met de hoge handelswaarde van $1.301,70 USD. Terwijl Bitcoin een duik nam om ver van haar recente recordhoogte te vallen, bevindt de Ethereumprijs zich nog steeds in het bereik van haar recordhoogte van $1.432,30 USD. Terwijl de markt onzeker blijft over wat de markt op de korte termijn zou kunnen doen, zou Ethereum wel eens een stijging kunnen zien ondanks de bearish outlook van Bitcoin.

Een Altcoin rally in de cryptocurrency markt

Op dit moment zijn de top vijf altcoins met de grootste rally in de markt van de afgelopen dag allemaal buiten de top tien van de cryptokringen. Qtum is toonaangevend op het moment van schrijven, met een stijging van 32,15% in de dagelijkse handel. Aave zit op 22,77% gewonnen en Band Protocol kijkt naar een 17,03% stijging in de afgelopen 24 uur.